Csoportjaink

A csoportok foglalkozásait a Debrecen, Batthyány utca 8. szám alatti, B8 próbatermünkben tartjuk. 

Alsó tagozat

Hétfő, 17.00-18.30 , 3-4. évfolyam

Kezdő és haladó színjátszók, akik kedvelik a drámajátékokat és a jeleneteket. Az évadot nagyszínpados vizsgaelőadással zárják szüleik, rokonaik és a meghívott közönség előtt.

Felső tagozat

Szerda 17.00-18.30, 5-8. évfolyam

A felső tagozatos színjátszók nem csak az év végi vizsgaelőadáson, hanem színjátszó találkozókon és versenyeken is részt vesznek. Korábbi csoportjaink országos Ezüst- és Arany-minősítéseket szereztek, tagjai a Csokonai Nemzeti Színház színpadán nyitották meg a 2018. évi Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó fesztivál országos találkozóját. 

Középiskolás tagozat

Időpont: hétfő 18.30-20.00, 14-16 éves korosztály

Az újonnan induló tagozat magját a régebbi felső tagozatos színjátszók adják, akik szívesen mélyítik tovább eddig megszerzett tudásukat. Az év során elkészült színdarabot az év végi bemutató mellett színjátszó versenyeken, találkozókon és fesztiválokon is tervezzük bemutatni.

Ifjúsági tagozat

Időpont: szerda 18.30-20.00, 17-22 éves korosztály

2018. szeptemberében indult kreatív csapat. A csoport célja eljutni diákszínjátszó találkozókra, fesztiválokra és sikeresen szerepelni azokon. 2019-ben az ODE regionális fordulóján csoportos különdíjjal jutalmazták Kóma című előadásukat. A színpad világa mellett versvideók, rövidfilmek segítségével ismerkednek a filmezés alapjaival is.